nvao

social twitter box blue 32 social facebook box blue 32 social linkedin box blue 32

Keuzegids Hbo 2018 over The New School: Absolute topper

Op 25 september j.l. verscheen de nieuwe Keuzegids Hbo. En opnieuw uitstekende resultaten voor The New School. Uit het persbericht: "[...]de New School for Information Services in Amsterdam, de absolute topper in het communicatiehoofdstuk."

Lees hier het volledige persbericht >>>


Nationale Studenten Enquête ook dit jaar positief!

POSTERS NSE17 ISA NL afbeelding 213x300

De resultaten van de NSE enquête 2017 zijn bekend. Onze studenten hebben ook dit jaar weer zeer positief over The New School hebben geoordeeld.  

Voor het vijfde jaar op rij scoort The New School een particuliere hbo voor marketing, communicatie, en creativiteit bijzonder hoog op de Nationale Studenten Enquête. Directeur Kees Spijker: ‘De kracht van kleinschalig en praktijkgericht onderwijs is hiermee wederom aangetoond.’ 

Lees meer


Roos volgt modules bij Webster in Genève

Roos in GenèveRoos, derdejaars TNS-studente, volgt een aantal keuzemodules aan Webster University in Genève, Zwitserland. Iedere TNS-student kan in het derde jaar ervoor kiezen hun keuzemodules in het buitenland te volgen. Momenteel studeren twee derdejaars aan de UIBS in Barcelona en nog een vierde zit zelfs in Japan voor modules aan de UIBS.

Benieuwd naar hoe een studieverblijf in het buitenland eruit zien? Lees het hieronder in een interview met Roos.

Lees meer


Eerstejaars Sander Versluis wint NK Risk

Eerstejaars student Sander Versluis heeft op 4 februari het NK Risk gewonnen. De winnaar nam met een wisselbeker en een in hout gegraveerd Risk-spel naar huis.
Het Haarlems Dagblad kopte met "Tactisch brein Sander Kampioen Risk" en FHM interviewde de kersverse winnaar

Sander Versluis NK Kampioen


Werkbezoek OCW en NRTO

Werkbezoek nieuwe directeur Hoger Onderwijs van het Ministerie van OCW aan The New School op 7 december. 

Onze school was gastheer voor het werkbezoek van Feite Hofman, de nieuwe directeur van HO&S van het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW) en een aantal van zijn medewerkers. Het initiatief kwam van de NRTO (Nederlandse Raad van Training en Opleiding, de branchevereniging voor de particuliere opleiders).

Lees meer


Meer artikelen...