nvao

social twitter box blue 32 social facebook box blue 32 social linkedin box blue 32

Een opleiding met een uniek programma

programmaOm de 240 credits te behalen voor het bachelordiploma Marketingcommunicatie, volg je tijdens de eerste twee jaar een uitgebreid vakkenpakket: marketing, communicatie, journalistiek, graphic arts, webdesign, project management, cross media, fotografie, organisatiekunde, Nederlands recht, auteur- en mediarecht, maatschappij en cultuur, financiën, actualiteiten, professioneel schrijven, Nederlands, Engels.

Projecten voor onder meer externe opdrachtgevers bieden je de mogelijkheid om 'real world' problemen te leren oplossen.

In het derde jaar loop je vijf maanden stage en volg je een aantal verdiepings- en verbredingsmodules. In het vierde jaar doe je je afstudeerstage en schrijf je de scriptie en literatuurstudie.

The New School is de kleinste particuliere hbo in Nederland. Elk jaar nemen we ongeveer 40 eerstejaars aan. De lessen kan je zien als workshops. Je werkt in klassen van ongeveer 10-14 studenten. Daarnaast zijn er seminars door docenten en gastsprekers en bezoek je bedrijven en beurzen.

Het collegegeld dekt de kosten van boeken, syllabi en ander lesmateriaal, stage- en scriptiebegeleiding, het studieproject, excursies (exclusief studiereizen) en het inschrijven voor externe taalexamens.

Onderwijs- en Examenregeling

U kunt hier een Pdf van de Onderwijs- en Examenregeling downloaden.