nvao

social twitter box blue 32 social facebook box blue 32 social linkedin box blue 32

In de loop van het tweede jaar begin je een duidelijk(er) beeld te krijgen van het werk dat je wilt gaan doen. Tijd om je eerste stage te zoeken. Die doe je in jaar drie. De meeste studenten vinden zelf een stage. Lukt dat niet, dan kan je gebruik maken van een groot aantal stages dat we krijgen aangeboden vanuit het werkveld.

De bacheloropleiding Marketingcommunicatie is een hbo-opleiding die studenten voorbereidt op een functie in de wereld van marketing, communicatie, media, reclame, PR en events. Een stageplaats biedt mogelijkheden voor zowel stagebedrijf als voor student.

Na twee intensieve jaren theorie en proeven van de praktijk in projecten ga je op stage. Stages zijn een wezenlijk onderdeel van de studie. Je gaat bijna een half jaar lang aan de slag in een professionele organisatie. Je gaat toepassen wat je tot dan toe geleerd hebt en er komt een scala aan leerervaringen bij.

Studenten van The New School lopen stage bij bijvoorbeeld:

* 3M Nederland, Leiden * Amsterdams Uitbureau, Amsterdam * BNN, Hilversum * Coebergh Communicatie & PR, Amsterdam * Danie Bles Styling, Amsterdam * De Groene Amsterdammer, Amsterdam * Foam fotomuseum, Amsterdam * Ministerie van Buitenlandse Zaken, Den Haag