nvao

social twitter box blue 32 social facebook box blue 32 social linkedin box blue 32

Projecten, seminars en bedrijfsbezoeken

Naast de vakken wordt er op The New School veel aandacht besteed aan de koppeling met de praktijk en het werkveld. Zo ontwikkel je jezelf door in- en externe projecten. Aangezien de opleiding zich in een innovatief werkveld bevindt, worden er regelmatig seminars en bedrijfsbezoeken georganiseerd.

Jaar 1 & 2
Werken aan projecten

Tijdens je studie neem je deel aan een aantal projecten. Jaarlijks worden er in groepen projecten uitgevoerd om ervaring op te doen, kennis toe te passen en samen te werken. Hierdoor leer je ook je eigen kwaliteiten te ontdekken en toe te passen. In teams met je medestudenten ga je aan de slag met interne projecten en opdrachten van externen. Voorbeelden van projecten zijn: het maken van een tijdschrift of brochure, het organiseren van een evenement, het ontwikkelen van een marketingcommunicatieconcept, het maken en implementeren van een sponsorplan.

Zo leer je (beter) werken aan concepten, resultaten definiëren, omgaan met tijd en geld, plannen, organiseren, communiceren en samenwerken met anderen, beoordelen van uitkomsten en mensen. Op de woensdagochtenden zijn de bijeenkomsten met de begeleiders van school.

seminar

Seminars en excursies
Het werkveld is continu in beweging. Het is essentieel dat je naast je lessen ook input krijgt vanuit de praktijk. De praktijk komt naar onze studenten toe en zij gaan de praktijk in. Veel woensdagmiddagen zijn gevuld met gastcolleges, miniconferenties, excursies en bedrijfsbezoeken.

Elk jaar wordt er aan een aantal grafische projecten gewerkt. Hier zijn een aantal online voorbeelden te lezen.

 

tvschsemfront_0809